Sinterklaas klas Lidie


Dankjewel lieve Sinterklaas 😘

Sint op school


De verjaardag van de Sint moest een hele fijne feestdag worden. Maar de dag begon vreselijk! De Sint was ziek geworden, hij had geen corona maak hij was wel heel ziek. Wat een ramp! Dan heeft de Sint juf Veerle maar gevraagd om hem te vervangen.Juf Veerle is op dezelfde dag als de Sint geboren: 6 december. De juf heet ook Claes en de juf houdt ook van rood, de kleur van de Sint.Juf Veerle heeft dus met de hulp van […]

Foto met Metejoor tijdens onze KOA


Foto’s klas Ann oktober


Ook in oktober viel er heel wat te gebeuren in de klas van juf Ann. Geniet hier mee.

Foto’s klas Ann september


Neem even iets te drinken en zet u goed, want het zijn er heel wat. De septemberfoto’s van de klas van juf Ann.

Herfstwandeling


De leerlingen trokken op 1 oktober op herfstwandeling. Deze ging voor de oudste leerlingen door in de prachtige streek van Borgloon. Terwijl dat ze door het kleurrijke landschap wandelden passeerden ze enkele kunstwerken waaronder het bekende doorkijkkerkje maar ook heel wat fauna en flora. Hier alvast enkele herfstplaatjes.

Zwerfvuilactie


Schoolreis Planckendael


Aan het begin van het schooljaar zijn alle leerlingen en leerkrachten op schoolreis geweest. De bus reed richting Muizen, Mechelen en stopte uiteindelijk aan het dierenpark Planckendael. In het park gaf een gids een korte rondleiding en kregen de leerlingen heel wat informatie over verschillende diersoorten. Daarna gingen alle klassen zelf op ontdekking. Ondanks de buien die dag beleefden de leerlingen een super fijne tijd!

Eerste schooldag


Op woensdag 1 september maakten de leerlingen van de Olm een verrassend fijne start!Alle jongens en meisjes kregen de opdracht om met hun klasgenoten samenwerken en verschillende opdrachten uitvoeren. Deze moesten ze tot een goed eind brengen. Zo moesten ze onder andere een menselijke ketting maken en probeerde de klasleerkracht deze uit te knoop krijgen. Een andere opdracht was hun namen op de speelplaats schrijven. Er waren ook enkele fysieke proeven die ze allemaal met glans hebben doorstaan. Op deze […]

Stem op onze eersteklasjes!


Woensdag zit bij Het Belang van Limburg weer de eersteklasjesbijlage. Online kan je stemmen op de foto’s en kunnen de kinderen mooie prijzen winnen. Wij doen een warme oproep om even te gaan kijken! Het klasje van Juf Nele en Juf Annelies wachten op jullie stem! Klik hierboven op de naam van de juf om rechtstreeks op de juiste pagina te komen!