2023-2024


En voor je het weet is er weer een schooljaar voorbij. Dikke proficiat aan alle harde werkers, bedankt voor de fijne samenwerking en veel plezier deze zomer!

Proclamatie


Dikke proficiat aan deze leerlingen! Zij zijn allemaal klaar om de overstap te maken naar het middelbaar. Veel succes! Wij zullen jullie missen!

Eindejaarsviering


Zomerse dag


Een zelfgemaakt broodje meenemen als picknick in het park, gevolgd door een honkbalspel, een waterballonnengevecht en andere waterspelletjes en als afsluiter je kunnen uitleven in de speeltuin. Wat wil je nog meer op een zomerse dag? Een ijsje! Ook dat geluk hadden de leerlingen van de klas van meester Benjamin en juf Eline. Topdag!

Pizza bij juf Lidie!


Het schooljaar afsluiten met lekker weer en zelfgemaakt lekkers.

Zwemmen!


Einde van het schooljaar dus helaas ook de laatste zwembeurt. Maar het werd wel een heel plezante!

De aardbei


Tijdens de lessen wereldoriëntatie kwam in de klas E.H. het thema “de aardbei” uitgebreid aan bod. De leerlingen genoten van deze lessen maar vooral van de allerlaatste les. Ze mochten namelijk aan de hand van een stappenplan aardbeienmilkshake bereiden. Dit gezellig buiten opdrinken met de zon op hun snoet was de ‘aardbei’ op de taart.

Zaaien


In de klas bij juf Eline leerden de kinderen over hoe planten groeien en bloeien.De leerlingen mochten ook zelf aan de slag. Zo plantten ze bloembollen waaruit prachtige bloemen groeiden. Ook hadden ze een klavertje vier-plantje dat hen extra geluk bracht!Ze zaaiden ook zaadjes van Parijse worteltjes en rucola. De oogst hiervan vindt later plaats.

Op konijnenbezoek


De leerlingen van juf Eline leerden een tijdje geleden over het konijn.Na de vele regendagen kwam de zon toch even piepen waardoor ze eindelijk op konijnenbezoek konden gaan bij juf Eline. Wortel, Lilly en de andere konijnen vonden de vele aaitjes super fijn!

Olmpische Spelen – editie 2024


Afgelopen weekend liep het stadion van De Olm vol voor het hoogtepunt waar elke atleet weer 4 jaar naartoe heeft geleefd: De Olmpische Spelen. De gedoodverfde favorieten stonden zij aan zijn met hun uitdagers en het beloofde een spannende dag te worden. De weergoden waren goed gezind en het werd een sportief festijn om u tegen te zeggen. Graag delen we dan ook met u de beelden van onze nationale en internationale helden. Wij bedanken u voor de talrijke aanwezigheid!